УКР РУС

Вернидуб: Ми народилися і виросли в Україні, треба поважати свою батьківщину

19 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився враженнями напередодні першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи проти польської "Легії", який пройде у Києві.

"Готувалися до матчу з "Легією" як годиться, гра все покаже. Звичайно ж, будемо намагатися добитися позитивного результату. Настрій перед матчем - позитивний. Все-таки ми здобули три перемоги: над "Шарлеруа" в Лізі Європи, а також дві - в чемпіонаті України, обіграли "Олімпік" і "Чорноморець", - сказав Юрій Вернидуб.

"Та планка, яку ми підняли з "Шарлеруа", вартує дуже багато. Сподіваюся, будемо і далі радувати вболівальників. Радує, що ставлення уболівальників до нашої команди позитивне. Адже другий рік ми граємо як переселенці - у Запоріжжі та в Києві. Але ми на це не зважаємо, ми професіонали. Спасибі киянам, які ходять на ігри в єврокубках. Постараємося їх не розчарувати. Ми народилися і виросли в Україні, треба поважати свою батьківщину. "Зоря" Луганськ - український клуб!" - заявив головний тренер луганчан.

"Що стосується кадрової ситуації, то є певні проблеми. У лазареті - Тотовицький, Дорошенко, до них додався і Пилявський. Але у нас є гравці на ці позиції, так що замінять травмованих гідно. Чи все в порядку з Хомченовським? Так, він в строю, приїхав, готується до гри, як і всі інші хлопці.

Суперника вивчили. Подивився всі 5 ігор нового сезону чемпіонату Польщі. У "Легії" дуже сильна лінія атаки, Гільєрме, Кухарчик, Дуда. У "Легії" пішли два форварди, тому вона придбала серйозного нападника. Неманья Ніколіч забив 6 м'ячів на старті чемпіонату Польщі, що говорить саме за себе. Можу відзначити і захист - команда не так багато пропускала.

Сподіваюся, буде хороша, весела гра, яку покажуть "Зоря" і "Легія". Як і будь-який тренер, звичайно, мрію, щоб моя команда перемогла. Але турнір складається з двох матчів - навіть перемога в першій грі ще ні про що не говорить", - підсумував Вернидуб.

Відзначимо, раніше Юрій Вернидуб заявив, що генеральний директор "Динамо" - великий жартівник.