УКР РУС

Вернидуб: Мені на коліна стати і просити руку Фонсеки? Не буду платити штраф

29 жовтня 2018 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував рішення КДК ФФУ про накладення штрафу за порушення регламенту у матчі проти Шахтаря.

Нагадаємо, у матчі 11 туру чемпіонату України наставники Шахтаря та Зорі Паулу Фонсека та Юрій Вернидуб не потиснули один одному руки, за що були оштрафовані КДК ФФУ на 5 тисяч гривень кожен.

"Це нормальне взагалі явище, що мене оштрафували на 5 тисяч гривень за те, що Фонсека не підійшов і не потиснув руку? Я був в гостях, повинен підійти тренер господарів. Він не підійшов, я ще і винним залишився.

Вернидуб: Після гри не потиснув руку Фонсеці? Я і перед грою цього не зробив

Я не буду платити, ось чесно. За що я повинен заплатити? Після гри мене ще обхаялі всякими словами, що руку тиснути і далі не буде. Я буду бігати за людиною? Або на коліна стати, попросити, щоб дали мені руку?

Шахтар – Зоря: Фонсека пояснив, чому не потиснув руку Вернидубу

Я досить нормальна людина. У мене був колись конфлікт з Вовою Шараном, але ми його вирішили, все нормально. Коли він теж не хотів тиснути мені руку, але потім сам підійшов, переговорили. Які питання? Ніяких", – цитує Вернидуба Tribuna.com з посиланням на Профутбол.