УКР РУС

Вернидуб: Матч із "Фейєнордом" буде знаковим

30 жовтня 2016 Читать на русском

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над "Зіркою" (2:1) у 13 турі УПЛ.

"Зрозуміло, що було важко. У середу ми провели гру з київським "Динамо". Там було 120 хвилин. Очевидно, що свіжості не було. Важке поле. Проте хлопці старалися. На очах всі хлопці ростуть. Дуже великий поштовх в цьому плані, на мій погляд, дає груповий етап Ліги Європи. Граючи з такими класними суперниками, вони додають, стають професіоналами. З'являється клас.

Сьогодні забили ті м'ячі, які були необхідні. Дуже хороші голи. Могли забити ще. Примудрилися пропустити в кінці, але це вже я не враховую. Мабуть, втома далася взнаки. Тішить, що багато хто з них прогресує. Перемога заслужена. Вітаю всіх фанатів "Зорі", хлопців і весь клуб з перемогою.

"Зоря" мінімально обіграла "Зірку"

Сіваков не грав сьогодні, бо має невеликі проблеми зі здоров'ям. Сподіваюся, до "Фейєнорда" він вже підійде в оптимальних кондиціях. Ліпартії дали відпочити. Потрібно робити ротацію, давати грати всім. Від цього нікуди не подітися. На даний момент у нас 23 футболісти. Доводиться комусь давати відпочивати, хтось не потрапляє до складу, а хтось виходить з лави запасних. Звичайний процес.

Потрібно все робити для того, щоб відновитися до гри з "Фейєнордом". Звичайно, важко. Але будемо відновлюватися. У тих, хто грав, буде сауна, масаж, відновлення. Хто менше грав або не грав взагалі – потренуються. Діватися нікуди. У нас матч з "Фейєнордом" буде знаковим. Якщо зіграємо вдало, то зможемо ще зачепитися і поборотися за те, щоб навесні продовжувати боротьбу за кубок Ліги Європи. Якщо ж ні, то все буде вже складно. Проте потрібно буде довести справу до кінця. У нас залишиться ще дві гри. Але хочеться, щоб після матчу проти "Фейєнорда" ми їхали на останні дві зустрічі в Стамбул і Одесу, як справжні гладіатори. З палаючими очима", – сказав Вернидуб.

Матч 4-го туру групового раунду Ліги Європи "Зоря" – "Фейєнорд" відбудеться 3 листопада на стадіоні "Чорноморець". Початок о 20:00. Станом на 28 жовтня продано 17 тисяч квитків.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях