УКР РУС

Вернидуб: Лозинський хоче зрубати гроші в час, коли хлопці його віку воюють

8 червня 2015 Читать на русском

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб запевнив, що команда зможе взяти участь у Лізі Європи, незважаючи на справу Євгена Лозинського.

"Є стовідсоткова гарантія, що "Зоря" буде грати в Лізі Європи, не дивлячись на справу з Лозинським. Можу пояснити ситуацію з Лозинським. На даний момент клуб не може розрахуватися з ним однією виплатою всієї суми відразу. Але я не розумію логіку поведінки того ж Лозинського і його представника. Ми запропонували йому розрахуватися повністю, але поетапно, а людина не хоче, відмовляється. Він хоче все і відразу. Це людина, яка прийшла в команду з травмою, обдуривши всіх і зігравши всього чотири матчі за "Зорю".

А зараз він обманює себе. Коли в країні таке відбувається, він хоче отримати всі гроші відразу. Коли в його віці хлопці знаходяться... ви знаєте де, і б'ються, людина просто на рівному місці хоче зрубати гроші. У мене просто мозок розривається від поведінки цієї людини! Чому йому не брати гроші частинами, кожен місяць?! А раптом "Зоря" завтра перестане існувати? Так він тоді взагалі нічого не отримає. І де логіка такої його поведінки? Він обдурив всіх, нічого не зіграв і нічого не показав у "Зорі", а тепер вимагає такі величезні гроші відразу, і відмовляється брати частинами. Йому взагалі не соромно?

УЄФА може вимагати погшення боргу перед Лозинським для участі в Лізі Європи? А ми розраховуємося! Ми відкрили йому спеціальний рахунок, куди кожен місяць кладемо гроші, але він відмовляється їх брати. І це все оформлено офіційно", - розповів Вернидуб.