УКР РУС

Вернидуб: Хотілося б, щоб МЮ зіграв з нами найсильнішим складом

29 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу проти МЮ і Лізі Європи на прес-конференції.

"Ми дуже довго чекали того, щоб зіграти на такому рівні. Нарешті ми потрапили в групу Ліги Європи. Нам попалися суперники зі світовим ім'ям. На серці тільки радість і очікування гри.

Думаю, у такої команди, як "Манчестер Юнайтед" набагато більше сильних сторін. Цього року команду очолив один з кращих тренерів сучасності – Жозе Моурінью. Були придбані дуже сильні футболісти – Погба, Ібрагімовіч. Цим все сказано. Дуже швидкісна, швидка гра у них. Проаналізував гру команд, які очолював Моурінью. Всі вони сповідують футбол, в якому нав'язується боротьба на кожній ділянці поля. Команда впевнено обороняється і швидко переходить з оборони в атаку. Решфорд, Лінгард – відмінні і швидкі флангові футболісти. Мартіаль, Янг... Нас чекає дуже захоплююча і цікава гра. Вірю в своїх хлопців. Є величезний шанс на рівні цих зірок проявити себе.

Особисто мені хотілося б, щоб МЮ зіграв з нами найсильнішим складом. Це було б набагато цікавіше для нас. Я можу побажати кожному гравцеві манкуніанців якомога більше здоров'я, і щоб завтра всі були на футбольному полі.

Ми працювали в звичайному режимі. Намагаємося не зациклюватися на тому, що має відбутися гра з іменитим суперником. Потрібно виходити і показувати себе. Упевнений в кожному з хлопців і скажу, що вони готові до цього матчу", – сказав Вернидуб.

Матч Ліги Європи МЮ – “Зоря” відбудеться 29 вересня. Початок о 22:05. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Раніше наставник "Зорі" Юрій Вернидуб поділився думкою про зірок суперника. Керманич МЮ Жозе Моурінью розповів, хто з зіркових гравців команди зіграє зі старту проти луганців

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях