УКР РУС

Вернидуб: Хлопці економили сили – в четвер гра з Гертою

15 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб розповів про стан справ у луганському клубі після матчу зі Сталлю.

"Невиразна гра проти Сталі? Під час паузи в чемпіонаті ми спеціально не проводили спарингів, оскільки попереду нас чекає сім матчів за 21 день, футболісти награються ще. Можливо, і це наклало свій відбиток, оскільки десь хлопці економили сили, адже в найближчий четвер нам чекає поєдинок з Гертою в Лізі Європи, а потім гра з Маріуполем.

Герта? Невелике уявлення про цю команду я маю. Однак щільно вивченням Герти займуся з неділі, а з понеділка почну підключати до цього і футболістів.

Чи відновилися Лунін і Караваєв після матчів збірних? Не повністю. Їм ще складно. Навіть гра Шахтаря з Ворсклою показала, що виконавці головної команди країни перебувають не в найкращому психологічному стані.

Гра Луніна? Дай Бог, щоб Андрій виглядав так у всіх матчах. Не дарма ми робимо ставку на цього воротаря. Я тільки радий за нього. Розумію, що він молодий, але вірю, що Лунін може витримати навантаження в найближчих поєдинках", – сказав Вернидуб в інтерв'ю Команда №1.

Вернидуб: Зоря зіграла дуже слабо, так грати не можна

Нагадаємо, Зоря в Києві мінімально обіграла Сталь з рахунком 1:0. В четвер, 19-го жовтня, луганська команда в рамках Ліги Європи у Львові прийме Герту. Час початку цієї зустрічі – 20:00.