УКР РУС

Вернидуб: "Фенербахче" приїде дуже злим, будемо розраховувати на везіння

14 вересня 2016 Читать на русском

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу проти "Фенербахче" у 1 турі Ліги Європи.

"Якщо чесно, у нас немає ніякого хвилювання. Ми спокійно готуємося до майбутнього матчу в тому ж режимі, в якому і завжди працюємо. Хоча в команді все прекрасно розуміють, що нас чекає зустріч Ліги Європи. Мабуть, тому всі хлопці максимально зібрані, працюють продуктивно і відповідально.

Звісно на рівні солідних суперників хочеться подивитися на себе, перевірити свою силу і можливості, щось зіставити. Так що, ми поки ні за що не переживаємо. Ми лише з нетерпінням чекаємо матчів, щоб в них перевірити себе.

Не думаю, що хлопці "перегорять". Все ж досвід ігор в єврокубках у нас є.

Справи у "Фенербахче" в чемпіонаті Туреччини поки йдуть не кращим чином. Так що, як я розумію, до нас в гості гравці турецької команди приїдуть дуже злими.

"Фенербахче" прибув до Одеси на матч проти "Зорі" у Лізі Європи

"Фенербахче" – відмінна команда. Давайте відверто дивитися правді в очі і говорити, як воно є насправді. У Діка Адвоката в наявність відразу 14 гравців, які виступають за свої національні збірні – це більш ніж серйозний склад. Відразу 7 гравців виступає за збірну Туреччини. Тому у "Фенербахче" варто побоюватися будь-якого виконавця. Починаючи з голкіпера команди Волкана Деміреля, захисників Калдирима, Ван дер Віля, Шкртела, Кьяєра і Нойштедтера до гравців групи атаки – Топала, Туфана, Ван Персі і Еменіке. А є ще в команді бразильський опорник Соуза, флангові гравці Шеен, потук, Стох ... Компанія в "Фенербахче" дуже і дуже серйозна.

Я розраховую на везіння, так само, втім, як і будь-який інший тренер в світі, хоч це Моурінью або ж Гвардіола. У футболі без частки везіння складно, а може практично неможливо. Але через невезіння нічого не добитися.

Я сподіваюся, що одеські любителі футболу скучили за великим європейським футболу, тому вони прийдуть на стадіон і забезпечать нам хорошу підтримку", – сказав Вернидуб.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях