УКР РУС

Вернидуб: Дуже прикро, але нічия з "Фенербахче" – позитивний результат

15 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився думкою про нічию у матчі проти "Фенербахче" у Лізі Європи.

"Шкода, що так склалось, але я подякував хлопцям за гру. Вони виконали все по плану, як ми і домовлялись перед грою.

"Фенербахче" сильна команда, але у них особливо не було моментів.

Дуже прикро, що ми так пропустили гол. Я взагалі не зрозумів того штрафного. Там боковий арбітр підказав головному. Може ліктем Паулінью зачепив суперника... Ну пробили штрафний – свисти, а він дав ще добити К'яеру.

Нам не можна опускати голову, ми добре грали і протидіяли такій сильній команді. Треба готуватись до наступних ігор з піднятою головою.

Вважаю, ми достойно виглядали і добре представили нашу кохану неньку Україну. Навіть нічия з таким клубом є позитивним результатом. На фоні "Фенербахче" та МЮ ми маленький клуб і не можемо з ними конкурувати фінансово.

Щодо складу, то Гордієнку треба було дати перепочити, тому я випустив Чайковського. Нам треба було зіграти більш надійно в обороні, а Гордієнка постійно тягне вперед. Кулач був у Туреччині, але не грав там. Я дав йому можливість довести, що він достойний грати на такому рівні. Петряка змінив у другому таймі, бо він вже втомився і у нього почали судоми зводити ноги.

Нам вдалось успішно закрити всіх їхніх ключових гравців і чудово втілити свій план на гру.

У нас починається такий цикл матчів, що у нас з налаштуванням не може бути проблем. "Динамо", МЮ потім "Шахтар"... Ми маємо довести нашим вболівальникам, що можемо грати на найвищому рівні і здатні виступати на рівних з грандами.

Дебют у груповому раунді Ліги Європи? Я буду радий, якщо моїми гравцями зацікавляться і вони перейдуть у великі європейські клуби. Вони великі молодці, чудово зіграли. У нас все попереду, головне – не літати в небесах після успіхів.

Хочу подякувати вболівальникам. Підтримка була супер! Торсида "Фенербахче" намагалась трохи покричати, але наші вболівальник їх повністю заглушили", – сказав Вернидуб у ефірі каналу "Футбол 1".

"Зоря" втратила перемогу над "Фенербахче" у дебютному матчі групового етапу Ліги Європи. Дивіться відео, як Гречишкін забив неймовірний дебютний гол "Зорі" у Лізі Європи

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях