УКР РУС

Вернидуб: Для мене це один з найскладніших сезонів у тренерській кар'єрі

27 травня 2017 Читать на русском

Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб прокоментував завоювання бронзових медалей чемпіонату України своїми підопічними.

"Для мене особисто це один з найскладніших сезонів в тренерській кар'єрі. Було витрачено багато моральних сил, тому що по ходу чемпіонату ми допускали помилки в підготовці. Особливо це стосується першого кола другого етапу, коли не могли виграти п'ять матчів поспіль. Але добре, що розібралися в цих проблемах і кінцівку турніру пройшли на одному диханні, за тур до закінчення першості завоювали бронзові медалі.

У команди, і у мене зокрема, пішло стільки емоцій, що я до кінця ще не усвідомив усієї важливості такого успіху Зорі. Але те, що ця бронза залишиться в пам'яті на все життя, – факт.

Цілком можливо, що це найбільш значимий результат у моїй тренерській кар'єрі, адже раніше я нічого не вигравав. Так, був фінал Кубка України, але медаль чемпіонату все-таки важливіше. Не буду лукавити, наша першість зараз ослаблена, немає Металіста, великі проблеми у Дніпра, тим не менш, всі були в рівних умовах, і третє місце – це, вважаю, гідний результат для нашої команди, з чим я і вітаю наших вболівальників", – сказав Юрій Вернидуб.

Зоря вперше в історії здобула медалі чемпіонату України