УКР РУС

Вернидуб: Було багато незрозумілих свистків в нашу сторону

29 травня 2015 Читать на русском

Коуч луганської "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував гру своєї команди проти "Ворскли" та підбив підсумки сезону.

"Мені не сподобалося суддівство, адже в першому таймі дуже вже часто пересмикував суддя, було багато незрозумілих свистків в нашу сторону. Радий, що хлопці дотерпіли та змогли забити. Що стосується вилучення, я не підтримую Пилипа, проте я розумів, що він отримає жовту картку. Вдесятьох проти "Ворскли" важко грати.

Проте за вилучення його не каратимемо. Нехай це буде уроком для нього, щоб аналізував свої вчинки. Сподіваюся, це перша і остання червона картка в його кар'єрі.

А щодо голу все того ж Будківського - нібито там був офсайд, то Ви подивіться уважно: нога гравця "Ворскли" і нога Будківського знаходилися на одній лінії. Оцінюють епізод ж не по руці, а по корпусу!? Спірний момент. Завжди судді в таких моментах дають перевагу атаці. Нормальний гол забили і могли ще забити, проте не змогли.

Однак я не нервую. Бо ми вже домоглися грати в єврокубках, але було б прикро втрачати четверте місце в останній грі, адже так довго на ньому перебували. Радий, що ми відстояли свою позицію. За цей рік вся команда додала, всі бійці до єдиного.

Що стосується Пилявського, то він поскаржився на задній м'яз стегна, тому й замінив його. Я своїх хлопців бережу.

Підсумовуючи сезон, вважаю, що виступили гідно і рівно. Вдячний команді, що граючи далеко від дому і без глядачів, зайняли таке місце. У "Ворскли" є все є, однак ми довели, що можна і в такій ситуації битися", - розповів Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, що матч між "Зорею" та "Ворсклою" завершився миром.