УКР РУС

Вернидуб: Бажаємо "Дніпру" виграти Лігу Європи

11 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу своєї команди у поєдинку проти "Дніпра".

"Спершу хочу всіх привітати зі святом Перемоги, воно велике для всіх нас. По грі. Звичайно, розуміли, з ким граємо, але розумію, як важко "Дніпру" грати на три фронти. Я і розумію головного тренера "Дніпра", що після матчу в Неаполі буде ротація складу, все-таки там був досягнутий позитивний результат, і я уявляю, що буде чекати "Дніпро" в четвер. Відомо, як вони налаштовуються.

Нам в цій ситуації набагато легше, ми працюємо в спокійному режимі, хоча з такою командою грати завжди важко. Гра була рівна, але ми забили два м'ячі до перерви, і у другому таймі було простіше грати від оборони на контратаках. Ми могли забити, "Дніпро" міг забити, але ми суворо і надійно зіграли в обороні, за що я вдячний своїм хлопцям. Для нас ці три очки дуже важливі для потрапляння в Лігу Європи, і ми всі ігри, що залишилися, будемо грати в Запоріжжі.

Ми бажаємо "Дніпру" виграти Лігу Європи, привезти Кубок сюди. Вірю в це, знаю, як хлопці налаштовані. Саме при Мирону Богдановичу я став тренером, і йому за це низький уклін, і всією командою ми будемо вболівати за "Дніпро", - сказав Вернидуб.