УКР РУС

Вернидуб: У "Зорі" є людина, яка готує інформацію по суперниках, працює 24 години на добу

23 вересня 2016 Читать на русском

Юрій Вернидуб, наставник луганської "Зорі", поділився особливостями підготовки команди до матчів і висловив думку стосовно найближчого суперника – "Ворскли".

"Я радий, що у нас є людина, яка в усьому мені допомагає. Він готує повністю інформацію по супернику і іграх, складах і так далі. Дає повне резюме про кожного суперника. Це Валерій Михайленко – наш співробітник аналітичного відділу. Він працює, повірте, по 24 години на добу. Якби не він, я навіть не знаю, як справлявся б. Спочатку повністю готуємося до гри з "Ворсклою", а потім уже перейдемо до "Манчестер Юнайтед". Вчора провели теоретичне заняття, сьогодні ще проведемо. А в день гри проведемо розбір стандартів і зробимо установку на матч.

"Ворскла" досить збалансована команда. Так, вони втратили в міжсезоння кілька провідних футболістів. Громов пішов, Даллку, Турсунов. Останній правда вже знову повернувся в команду. Вони придбали теж достатньо кваліфікованих футболістів. І Пилявский, і Кобахідзе. Не думаю, що у них є певні проблеми. Так, потрібен час, щоб хлопці притерлися один до одного. Хоча вже достатньо зіграно ігор. 8 в чемпіонаті плюс 2 гри в Лізі Європи. Буде нелегко. Команда грає у вертикальний футбол.

У полтавчан хороша швидкість, швидка доставка м'яча в лінію атаки. Непогана атака, досить зіграна оборона. Пішов Даллку, але прийшов Пилявский. Одним словом, у них хороша пара центральних захисників. Є Бартуловіч, Скляр, Чеснаков. Десь у них не склалося на початку чемпіонату, але зараз команда набрала хід", – сказав Вернидуб в коментарі офіційному сайту "Зорі".

МЮ – "Зоря". Вернидуб поділився думкою про зірок суперника

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях