УКР РУС

Верховод: Для Ярмоленка буде добре, якщо він переїде до Італії

16 квітня 2015 Читать на русском

Екс-гравець та наставник "Фіорентини", чемпіон світу, переможець Ліги чемпіонів П'єтро Верховод поділився думкою про гравця київського "Динамо" Андрія Ярмоленка.

"Щодо Андрія Ярмоленка, то небагато знаю про нього, але декілька разів бачив його у грі. Гарний футболіст, який потрібен "Динамо". Він може створити перевагу в матчі. Звичайно, український футбол має покращитися, повернутися до минулих часів, попередніх успіхів. А для цього потрібно інвестувати у своїх гравців.

Преса відправляє Ярмоленка до Серії А? Не зустрічав цю новину в італійських футбольних виданнях. Але хочу сказати, що для українського гравця практика в італійському клубі дасть можливість зростати, як футболісту, підвищити свій професіоналізм і спробувати себе у футболі іншого типу. Це можливість не тільки для українських футболістів ,але й для гравців з інших країн,які приїздять до Італії. Вони прогресують.

Якщо Ярмоленко приїде грати в італійський клуб - це буде дуже добре для нього. Це не стосується технічної підготовки футболістів - у ваших гравців у цьому плані все гаразд. Але ми, італійці вміємо бути на полі і в тактичному плані кращими за інших", - сказав Верховод.