УКР РУС

Верес попри війну відновив будівництво клубної інфраструктури у Рівному

30 травня 2022 Читать на русском

Президент рівнян Іван Надєїн розповів про плани "червоно-чорних".

"З початком війни не було у нас ні можливостей, ні людей, аби продовжувати будівництво. Кілька тижнів тому ми таки прийняли рішення відновити роботи.

Шевчук зізнався, чи готовий Верес до старту нового сезону за кордоном

У будівельників стоїть завдання завершити два поля. Одне з них зі штучним покриттям, газон вже лежить на складі. Робіт не так багато залишилось. Основа для поля вже готова, дренаж проведений. Тобто, мінізбір команди можна буде провести тут.

Друге поле – трав’яне, його ми плануємо на початку червня засіяти. Вважаємо, що ці поля у сьогоднішніх умовах нам точно допоможуть, адже в області критична ситуація із футбольною інфраструктурою. Ми зможемо тут проводити збори та тренування усіх команд Вереса. Якщо ми в часи війни добудуємо ці поля, то це буде перемога для Рівного та області.

У планах залучити партнера, інвестора. І це питання безперечно складне. Як ви можете помітити – у Рівному не так багато будівництв ожили, а от база Вереса життя демонструє", – розповів Надєїн в інтерв'ю клубному YouTube-каналу.

Нагадаємо, інфраструктура Вереса може стати у великій пригоді вітчизняному футболу, якщо новий сезон вирішать проводити в Україні.

Росія напала на Україну: розкаяння Яремчука, наближення дня "Х" збірної, оптимістичні плани Динамо (LIVE)