УКР РУС

Верес оштрафований на 15 тисяч грн через витівки фанатів

24 березня 2018 Читать на русском

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України вирішив покарати рівненський Верес грошовим штрафом за дії вболівальників в матчі 23-го туру УПЛ проти Динамо.

КДК ФФУ вирішив оштрафувати рівненський Верес на 15 тисяч грн. Про це повідомив президент клубу Олексій Хахльов на своїй сторінці у Facebook.

Функціонер прикріпив до свого допис світлину документа, який Верес отримав від ФФУ. Контрольно-дисциплінарний комітет вирішив покарати рівнян за використання піротехніки та лайку на адресу арбітра Костянтина Труханова під час поєдинку 23-го туру української Прем'єр-ліги проти київського Динамо (0:1).

Сам президент Вереса звернув увагу вболівальників на цю ситуацію, а також закликав до обговорення варіантів правильної поведінки під час майбутніх матчів рівненського клубу.

Нагадаємо, що Верес наразі іде на шостій сходинці в УПЛ. Команда набрала 32 очки після 24-х турів. У найближчому турі Верес зіграє у Полтаві проти місцевої Ворскли. Матч відбудеться 31 березня. Початок поєдинку о 17:00.