УКР РУС

Верес оголошує аукціон на право трансляції матчу з Шахтарем

15 серпня 2017 Читать на русском

Рівненський Верес оголошує аукціон на право трансляції матчу 7 туру УПЛ проти донецького Шахтаря.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив президент клубу Олексій Хахльов.

"НК Верес має права на показ домашніх матчів своєї команди. Ми єдині з клубів УПЛ, хто в силу різних обставин, не ввійшли в телевізійні пули та не маємо на сьогодні угоди зі спортивними трансляторами групою каналів ТРК "Україна" та "1+1", які здійснюють показ матчів всіх 11-ти команд елітного дивізіону.

Зважаючи на вищесказане та враховуючи значний попит вболівальників на матч Верес – Шахтар, ми оголошуємо аукціон на право трансляції цього поєдинку. Стартова ціна – 400 тисяч гривень. Серед додаткових умов інформуємо, що маємо можливість завдяки співпраці з "Телеканалом Рівне1" здійснити відеозйомку матчу в форматі HD. Частина коштів (не менше 10%), які будуть отримані від аукціону, буде передана на розвиток дитячо-юнацького футболу Рівненщини. Всі перемовини та комунікації можна здійснити безпосередньо зі мною: 0983097557, mandat11@ukr.net.

Про досягнуті домовленості проінформую в повному обсязі по факту. В випадку відсутності зацікавленості в придбанні даної трансляції, ми будемо вимушені обмежити телетрансляцію лише аудиторією Рівненщини, яка має можливість приймати сигнал нашого інформаційного партнера "Телеканалу Рівне1", – зазначив Хахльов.

Нагадаємо, що матч Верес – Шахтар відбудеться 27 серпня на "Арені Львів". Початок о 17:00.

Денисов: Телеканал Рівне 1 незаконно проводив зйомку матчу Маріуполь – Верес