УКР РУС

Верес навіть за гроші не зміг замовити VAR на доленосний матч за виживання

3 червня 2023 Читать на русском

Верес та Інгулець зійдуться у супербитві 30 туру УПЛ без нагляду відеоарбітрів.

"Чергова дичина в УПЛ! Верес на платній основі замовив машину VAR на вирішальний матч сезону проти Інгульця. Комісія в особі Олега Протасова, Лучано Лучі, а також Євгена Дикого відмовила через "недотримання вимог щодо термінів подачі заявки...". А це – два тижні ДО початку гри. Так, Верес написав листа 26 травня – за 9 днів до гри. Формально комісія має сенс відмовитися, але де тут спортивний дух та чесна конкуренція?

Тренер Вереса побоюється, що його підопічних можуть засудити у вирішальному матчі з прямим конкурентом

Нагадаємо, що один тур можуть обслуговувати до трьох машин VAR. Дві – зайняті на матчах Шахтаря та СК Дніпро-1. Третя – мабуть, відпочиває на паркінгу УАФ. Якщо, звичайно, існує в природі: ми, як і раніше, шукаємо номери цього авто.

Для цілісності картини: матч Рух (31 очко) – Олександрія обслуговує улюблений суддя петровців – Дмитро Кривушкін. Обом командам для вирішення своїх завдань краще вигравати.

А матч Верес (28) – Інгулець (31) – Володимир Новохатній, який разом із Кривушкіним та Монзуль входить до топ-3 арбітрів, які найчастіше працюють на матчах Інгульця. У цьому матчі господарів влаштовує лише перемога, а гостей – нічия", – повідомляє ТаТоТаке.

Дуель за ЛЧ, "цукерка" для Ротаня і хаос семи клубів у зоні виживання – розбір найзаплутаніших сценаріїв на фініш УПЛ