УКР РУС

Верес на класі здолав Оболонь і підтвердив невипадковість виходу в УПЛ

31 травня 2021 Читать на русском

Оболонь на власному полі поступилась Вересу. Звіт про поєдинок читайте на "Футбол 24".

Україна, Перша ліга, 1-й тур

Оболонь – Верес – 0:2

Голи: Пасіч, 14, Солдат, 63

Гравець Волині коліном влетів у спину супернику та спричинив бійку на полі – відео брутального епізоду

У перенесеному матчі 1-го туру Оболонь приймала Верес. Обидві команди вже вирішили свої турнірні завдання: підопічні Юрія Вірта достроково вийшли в УПЛ, в той час як "пивовари" давно втратили шанси на підвищення у класі. Тож футболісти могли зіграти у своє задоволення.

Ще до середини першого тайму гості вийшли вперед. Геннадій Пасіч протягнув м'яч лівим флангом з центра поля і, скинувши на партнера, отримав пас у відповідь. Екс-півзахисник Олімпіка і Карпат увірвався у штрафний майданчик суперника, прибрав на замасі захисника і зряче пробив у дальній кут воріт. Оболонь намагалась загострювати, однак на перерву команди пішли за мінімальної переваги Вереса.

По перерві рівненська команда почала створювати момент за моментом. Зрештою кількість переросла у якість і Верес подвоїв рахунок. Героєм епізоду знову став Пасіч, який з лівого флангу прострілив у район одинадцятиметрової позначки. Геннадій сподівався, що сфера дістанеться до Гегедоша, однак Роберт проскочив повз м'яч. Натомість набігаючий захисник гостей Ігор Солдат завдав гарматного удару зльоту і поцілив у дев'ятку. Оболонь на якийсь час притиснула Верес, однак влучному завершальному удару бракувало влучності. Натомість суперник майстерно втікав у контратаки і не раз був близький до того, аби вчинити розгром. На останніх хвилинах гості втратили розкішний шанс забити ще раз: Сергійчук вийшов сам на сам з голкіпером Оболоні, але пробив поруч зі стійкою.

Перемога принесла лідеру турнірної таблиці Вересу 62 очки, Оболонь з 40 пунктами залишилась восьмою.

Перша ліга: Миколаїв зі скандалом обіграв Волинь, Прикарпаття впевнено перемогло Авангард