УКР РУС

"Верес" має намір повернутись в УПЛ на наступний сезон, – президент клубу

10 грудня 2016 Читать на русском

Президент "Вереса" Олексій Хахльов прокоментував 2-гу позицію команди в Першій лізі і заявив про намір повернутись в УПЛ вже в наступному сезоні.

"Користуючись нагодою, хочу віддати належне тренерському штабу на чолі з Володимиром Мазяром за якісно виконану роботу і маркетинговій службі клубу, яка подбала, щоб "Верес" міцно стояв на ногах, а також нашому 12 гравцеві – уболівальникам.

Нам легко ніколи не було. Адже це марафон, випробування на міцність. Нам, дебютантам Першої ліги, вдається триматися в групі лідерів, а значить, ми вміємо аналізувати і виправляти помилки.

Найбільш пам'ятний матч "вереса" в першій половині сезону? Поєдинок з "Іллічівцем". Якби маріупольці нас перемогли, вони б фактично достроково посіли перше місце. Однак "Вересу" вдалося переломити хід подій, відсвяткувати вольову вікторію і довести, що він готовий боротися за найвищі місця.

Ми докладаємо максимум зусиль, щоб "Верес" за підсумками сезону повернувся в елітний дивізіон, тому і подали заявку на участь в чемпіонаті УПЛ.

У нас дійсно є проблеми з клубною інфраструктурою, зокрема з місцем проведення домашніх поєдинків. Однак вихід вже знайдений. Поруч зі стадіоном "Авангард", який знаходиться в жалюгідному стані, є ще одне футбольне поле. Там найближчим часом і будуть споруджені трибуни на 3-4 тисячі місць, що буде відповідати мінімальним вимогам Прем'єр-ліги. А тим часом "Авангард" буде закритий на реконструкцію і, впевнений, вже через 2 роки зможе приймати навіть єврокубкові матчі. Важливо, що в цьому питанні є повне розуміння з боку місцевих владних структур.

Новачки в команді обов'язково будуть. Ми прагнемо до того, щоб на кожне місце було 2 рівноцінних виконавця. Маю велику надію, що другу частину сезону "Верес" зустріне у всеозброєнні", – сказав Хахльов в інтерв'ю "Команді".

"Верес" підписав екс-захисника "Динамо"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу