УКР РУС

Верес – Зоря: анонс матчу

18 березня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

24 тур УПЛ. 14:00. Львів, стадіон "Арена-Львів". Телетрансляція – канал "24". Головний арбітр – Дмитро Кутаков.

Боротьба за єврокубки набирає обертів. Верес наразі замикає верхню шістку, але від Зорі, яка йде четвертою, відстає лише на два очки. Сильною стороною луганців є атака – третій показник забитих голів (38), рівняни ж розраховують на надійну оборону – поряд з Шахтарем найменше пропущених м'ячів (18).

Верес – Зоря: 24 канал проведе пряму трансляцію матчу, дивіться матч на Телепорталі та вигравайте призи

Минулого туру козирі кожної з команд не спрацювали. Зоря не зуміла жодного разу пройти захист Маріуполя та вивезла з берегів Азовського моря тільки нічию. Верес, у свою чергу, не встояв під натиском Динамо: якби кияни краще реалізовували свої моменти – народний клуб ще до перерви зазнав би розгрому.

Статистика протистояння – 9 матчів: 6 перемог Вереса, 1 нічия, 3 перемоги Зорі

Юрій Вернидуб вирушив у Львів з суттєвою втратою – Андрієвський зазнав пошкодження. Олександр незабаром повернеться на поле, а от резервний захисник Сухар "вилетів" на кілька місяців. Зміни в стартовому складі "чорно-білих" напевне будуть, адже тиждень тому гра деяких футболістів не влаштовувала наставника.

Попередній матч
18.11.2017. 16-й тур чемпіонату України-2017/2018
Зоря – Верес – 1:1
Голи: Громов, 28 – Адамюк, 61

У Вереса серйозні дірки в обороні. Морозенко та Адамюк – дискваліфіковані. Євген не є основним, а замість Володимира у центрі захисту спробують Лук'янчука. Каменюка не зіграє через свій контракт з луганцями – на його позицію, скоріш за все, сяде Западня. Вільне місце зліва у півзахисті тоді може зайняти Волошинович, який нещодавно відновився після травми.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Верес: Бандура – Сімінін, Лук'янчук, Борзенко, Западня – Карасюк, Каленчук – Кожанов, Степанюк, Волошинович – Куліш.

Зоря: Лунін – Тимчик, Чечер, Сваток, Опанасенко – Сілас, Харатін – Караваєв, Юрі, Громов – Фопала.