УКР РУС

Верес – Ворскла: анонс матчу

5 травня 2018 Читать на русском

30 тур УПЛ. 14:00. Львів, стадіон Арена-Львів. Телетрансляція – канал "24". Головний арбітр – Дмитро Кутаков.

Ворскла забезпечила собі Лігу Європи та близька до бронзових медалей. Грандів "зелено-білі" засмутити не зуміли (мінімальна поразка від Динамо і результативна перестрілка на користь Шахтаря), але перевага над Зорею все одно збереглася – 1 пункт. Оскільки в головного конкурента значно складніший календар, то для полтавців вже сьогоднішня перемога може стати ключовим кроком до п'єдесталу.

Три головні інтриги УПЛ за 3 тури до фінішу – у кого кращі шанси на успіх?

Водночас варто відзначити, що й невдача на полі Вереса не буде для Ворскли катастрофою. А от щодо рівнян такого не можна сказати – Маріуполь вчора сенсаційною нічиєю з Динамо відірвався від народного клубу на 4 очки в боротьбі за останнє єврокубкове місце. Відтак Верес повинен сьогодні набирати залікові бали обов'язково.

Статистика протистояння – 6 матчів: 1 перемога Вересу, 1 нічия, 4 перемоги Ворскли

В обох команд неймовірні кадрові проблеми в обороні. У Ворскли дискваліфікована основна пара центрбеків Чижов-Даллку, а також капітан Чеснаков, який міг би цю позицію закрити або ж стати ключовою фігурою в опорній зоні. У Вереса будуть шанси забити, але хто їх реалізовуватиме? Участь трьох атакувальних виконавців "червоно-чорних" Куліша, Кожанова та Волошиновича під питанням.

Верес – Ворскла: 24 канал покаже матч, дивіться трансляцію на Телепорталі і вигравайте призи

Як вже говорилося, оборона рівнян також обезкровлена. Борзенко травмований, а Сімінін і Адамюк пропускають гру через дискваліфікацію. Вилучення Володимира в минулому турі вийшло дуже суперечливим і скандальним – після нього Верес програв Зорі. Рівненська команда не перемагає 2 місяці, втратила головного тренера та взагалі може зникнути. Проліт повз єврокубки цілком може стати фатальним.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Верес: Бандура – Лук'янчук, Скотаренко, Приймак, Каменюка – Карасюк, Каленчук – Западня, Степанюк, Пепе – Сезар.

Ворскла: Шуст – Пердута, Гіоргадзе, Скляр, Ребенок – Шарпар, Кравченко – Кобахідзе, Кулач, Васін – Коломоєць.