УКР РУС

Верес – Ворскла: 24 канал покаже матч, дивіться трансляцію на Телепорталі і вигравайте призи

4 травня 2018 Читать на русском

У суботу, 5 травня, Верес приймає полтавську Ворсклу на Арені Львів у матчі 30 туру чемпіонату України. Двобій стартує о 14:00. Транслює гру, як і всі інші домашні матчі рівненської команди, 24 канал.

Сайт "Футбол 24" проведе вже традиційний розіграш призів. Вам потрібно вгадати підсумок гри до її початку у мобільному додатку Телепортал!

Переможців опитування буде обрано за допомогою системи random.org. Журналісти сайту зв'яжуться з переможцями через пошту, телефоном, або в соцмережах. Крім головного голосування, "Футбол 24" також запустить впродовж гри низку інших цікавих опитувань.

"Важко зрозуміти, чого хоче керівництво – я не можу залізти їм у голову". Юрій Вірт – про резонансні кадрові зміни у Вересі

Завантажуйте Телепортал, стежте за іграми улюблених команд і беріть участь у цікавих інтерактивах. Додаток можна безкоштовно скачати за посиланням на App Store і Google Play.

Нагадаємо, в поточному сезоні УПЛ Верес і Ворскла зустрічались тричі. Команди по разу вигравали домашні матчі, ще одна гра завершилась внічию.

Матч Верес – Ворскла можна дивитись у прямій трансляції в цій новині