УКР РУС

Верес – Динамо: анонс матчу

22 квітня 2018 Читать на русском

28 тур УПЛ. 17:00. Львів, стадіон "Арена-Львів". Телетрансляція – канал "24". Головний арбітр – Віталій Романов.

Динамо, обігравши минулого тижня Шахтар, повернуло інтригу в чемпіонські перегони. Щоправда, навіть максимум очок в останніх 5 турах не гарантують киянам титул. Вони мусять відіграти в лідера першості не лише 3 пункти, а й різницю голів (на цей момент 12 м'ячів). У такій ситуації столична команда не має права вдруге поспіль зазнати невдачі в гостях у Вереса.

Статистика протистояння – 11 матчів: 1 перемога Вереса, 3 нічиї, 7 перемог Динамо

Олександру Хацкевичу варто віддати належне за успіх в Класичному. Він грамотно обрав стратегію, вибудував гру команди та вгадав з позиціями для своїх підопічних. Футболісти Динамо також заслуговують позитивної оцінки – команда рівно провела гру, без явних провалів і з повним контролем ходу поєдинку.

У мідвік Динамо впевнено пройшло у фінал Кубка України. Тренерський штаб не застосовував активну ротацію, але деякі гравці отримали відпочинок. Сьогодні на полі очікується оптимальний склад. Дискваліфікований Мбокані все одно програє конкуренцію Бєсєдіну, пара центрбеків Бурда-Шабанов дає змогу спокійно лікуватися Кадару, Шапаренко також поки що не є незамінним.

Попередній матч
11.03.2018. 23-й тур чемпіонату України-2017/2018
Динамо – Верес – 1:0
Гол: Жуніор Мораес, 14

Юрій Свірков у Вересі не може так легко замінити кількох гравців основи. У минулому турі травмувалися Куліш і Борзенко, ще раніше в лазарет потрапив Волошинович. Навіть здорова лава запасних настільки слабка, що тренерський штаб не підсилює гру замінами. Без цих виконавців зліпити бойову команду на Динамо майже не реально.

Верес – Динамо: 24 канал покаже матч, дивіться трансляцію на Телепорталі і вигравайте призи

У надважливому поєдинку з Маріуполем рівняни виглядали на голову слабшими за прямого конкурента в єврокубковій боротьбі. Верес перебуває на 6 місці, перспектив піднятися вище обмаль. На другому етапі УПЛ за 5 матчів "червоно-чорні" не забили жодного гола. Повторення лютневого подвигу в матчі з Динамо виглядає фантастикою. Тепер і погода не допоможе, і саме Динамо грає значно потужніше.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Верес: Бандура – Сімінін, Адамюк, Приймак, Каменюка – Карасюк, Каленчук – Кожанов, Морозенко, Западня – Степанюк.

Динамо: Бойко – Кендзьора, Бурда, Шабанов, Піваріч – Буяльський, Гармаш – Циганков, Шепелєв, Вербіч – Бєсєдін.