УКР РУС

Верес – Чорноморець. Анонс

26 листопада 2017 Читать на русском

17 тур УПЛ. 14:00. Львів, стадіон "Арена-Львів". Телетрансляція – канал "24". Головний арбітр – Костянтин Труханов.

Верес восени не зазнав жодної поразки, тому його місце у верхній частині турнірної таблиці цілком обгрунтоване. Інша справа, що більшість матчів за участю "червоно-чорної" команди завершується нічиїми. Таких назбиралося вже 7 поспіль – рекорд чемпіонатів України. У минулому турі рівняни відвоювали чергове очко завдяки суперечливому рішенню арбітра, який зарахував гол Адамюка після грубого фолу Сергійчука на Луніну.

Статистика протистояння – 7 матчів: 2 перемоги Вереса, 1 нічия, 4 перемоги Чорноморця

Втім, колектив Юрія Вірта проти Зорі продемонстрував неабияку волю, коли гідно виглядав у меншості та без двох основних центрбеків. Не зіграють вони обидва, скоріш за все, і сьогодні: Борзенко через пошкодження працює за індивідуальною програмою, а Іщенко дискваліфікований. У Чорноморця також є дисциплінарне відсторонення – Політило в попередньому турі перебрав жовтих карток.

Попередній матч
19.08.2017. 6-й тур чемпіонату України-2017/2018
Чорноморець – Верес – 0:1
Гол: Адамюк, 90+2

Епізод з критичним "гірчичником" хавбека одеситів став одним з небагатьох негативних моментів у переможній грі з Олімпіком. "Моряки" повністю перекрили кисень атакувальним гравцям суперника та заслужено набрали 3 очки. Олег Дулуб з Чорноморцем зазнав лише однієї поразки в 9 матчах, внаслідок чого відірвався на 3 пункти від останнього місця. Однак чутки про його відхід з клубу не припиняються. Сьогодні білоруський коуч може розраховувати на продовження безпрограшної серії, а вболівальники – на нудний поєдинок.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Верес: Бандура – Кобін, Адамюк, Западня, Сімінін – Котляр, Карасюк, Морозенко, Волошинович – Сергійчук, Степанюк.

Чорноморець: Гутор – Зубейко, Мартиненко, Жуніч, Люлька – Н'Діайє, Мусолітін – Васін, Ковалець, Татарков – Хобленко.

24 канал покаже матч Верес – Чорноморець, дивіться гру на Телепорталі і вигравайте призи