УКР РУС

"Вердер" врятувався у суперматчі, "Шальке" та "Борусія Д" перемогли. 19 тур Бундесліги

30 січня 2016 Читать на русском

У матчах 19 туру чемпіонату Німеччини "Вердер" зумів відігратися у важкому протистоянні з "Гертою", "Шальке" здолав "Дармштадт", "Байєр" розгромив "Гановер", а дубль Обамеянга дозволив перемогти "Борусії".

Найрезультативніший матч туру відбувся у Бремені, де підопічні нашого Віктора Скрипника приймали гостей зі столиці. Перший тайм закінчився з перевагою у два м'ячі на користь берлінців, але друга половина гри уже була за господарями поля. "Вердер" зміг вибороти нічию та здобути важливе очко. Отже, бременці залишаються на 15-ому місці зі своїми 19 очками. "Герта" ж втрималась на третій позиції - 34 залікових балів.

"Борусія" з Дортмунда довго не могла підібрати ключа до воріт "Інгольштадта". Однак, нестримний Обамеянг зумів наприкінці матчу оформити дубль. Таким чином, форвард "бджолів" лідирує у гонці бомбардирів з 20-ма голами у активі. "Жовто-чорні" й надалі розміщуються у турнірній таблиці на другому місці, а "Інгольштадт" із 23 очками впевнено почуває себе на десятій сходинці. 

"Шальке" без Беланда не відчув спротиву "Дармштадту". По голу у кожному з таймів вистачило, аби "кобальтові" зайняли впевнене п'яте місце з 30-ма пунктами. 

"Байєр" не помітив "Гановера" завдяки влучному пострілу Кіслінга та дублю Чічаріто. "Фармацевти" втримались на четвертій лігочемпіонівській позиціЇ. У їхніх недавніх опонентів - гостей з Ганновера - зовсім інші турботи: команда перебуває на дні турнірної таблиці з 14 очками.                                                 

Німеччина. Бундесліга, 19 тур

"Дармштадт" - "Шальке 04" - 0:2 (0:1)

Голи: Майєр, 43, Сане, 53

"Аугсбург" - "Айнтрахт" - 0:0 

"Вердер" - "Герта" - 3:3 (0:2)  ВІДЕО

Голи: Бартельс, 67, Пісарро, 75 (пен), Гарсія С., 77 - Даріда, 29, Плятенгард, 42, Калу, 71

"Борусія Д" - "Інгольштадт" - 2:0 (0:0)  ВІДЕО

Голи: Обамеянг, 78, 86

"Байєр" - "Гановер" - 3:0 (1:0)  ВІДЕО

Голи: Кіслінг, 44, Чічаріто, 62 (пен), 88