УКР РУС

"Вердер" у Північному дербі програв "Гамбургу" через нереалізований пенальті

22 квітня 2016 Читать на русском

"Вердер" українського наставника Віктора Скрипника поступився "Гамбургу" в надважливому матчі на старті 31 туру чемпіонату Німеччини.

Дуплет П'єра-Мішеля Ласогги приніс господарям перемогу. В обох випадках нападник "Гамбрга" замикав з близької відстані ідеальні передачі партнерів: спочатку ногою у порожні ворота, а згодом головою. Команда Лаббадії набрала 37 очок та відірвалась від зони вильоту і свого нинішнього суперника на 6 очок.

"Вердер" прокинувся надто пізно, але після нереалізованого пенальті свого лідера (удар Пісарро парирував без проблем Дробни) спромігся лише на гол Уджі фактично з офсайдного положення. На останніх секундах зустрічі все той же чилійський снайпер міг зрівнювати, та з кількох метрів ударом головою не поцілив у дальній кут.

Команда Скрипника не зуміла обійти 15-й у таблиці "Штутгарт" Артема Кравця, відтак залишилась у зоні вильоту на 16-й позиції, що вимагає грати перехідні матчі.

Німеччина. Бундесліга, 31 тур

"Гамбург" - "Вердер" - 2:1 ВІДЕО

Голи: Ласогга, 5, 32 - Уджа, 65

На 57-й хвилині Клаудіо Пісарро ("Вердер") не реалізував пенальті

"Буду тільки радий, якщо українець гратиме у "Вердері". Віктор Скрипник – про життя в Німеччині, посаду у збірній України і сина-біохіміка