УКР РУС

Фрайбург та Штутгарт розписали феєричну нічию: 3 тур Бундесліги, матчі неділі

16 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 3 туру німецької Бундесліги Вердер та Нюрнберг розписали мирову, а Штутгарт не зміг вийти переможцем із перестрілки у Фрайбурзі.

Вердер та Нюрнберг не змогли виявити сильнішого. Еггенштайн вивів бременців вперед в першому таймі і Вердер вів у рахунку аж до 92 хвилини, коли Вура своїм голом вриятував нічию для Нюрнберга.

Фрайбург у рідних стінах приймав Штутгарт, зусиллями Жерома Гондорфа вирвавшись уперед вже на першій хвилині матчу. Лише на передостанній хвилині тайму Еміліано Інсуа зміг зрівняти рахунок, а вже на старті другого Маріо Гомес вивів гостей уперед. Втім, Гондорф на 52-й хвилині зрівняв рахунок, оформивши дубль, але через чотири хвилини Гомес з передачі Інсуа оформив власний дубль і знову вивів Штутгарт уперед. Здавалося, що це перемога, але на 81-й хвилині Фрайбург забив третій гол – це Вальдшмідт увійшов у штрафний та потужним ударом у ближню дев'ятку встановив остаточний рахунок.

Таким чином, Вердер набрав 5 очок і піднявся на 7 місце, а Нюрнберг з 2 пунктами залишився на 14 позиції. Фрайбург та Штутгарт набрали перше очко, піднвшись на 15 та 16 сходинки відповідно.

Чемпіонат Німеччини 2018/19, 3 тур

Вердер – Нюрнберг – 1:1

Голи: Еггенштайн, 26 – Вура, 90+2

Фрайбург – Штутгарт – 3:3

Голи: Гондорф, 1, 52, Вальдшмідт, 81 – Інсуа, 44, Гомес, 49, 56

Вилучення: Штенцель, 83 (друга жовта)