УКР РУС

Шальке Коноплянки поступився Фрайбургу, Баварія вперше в сезоні втратила очки: 5 тур Бундесліги, матчі вівторка

25 вересня 2018 Читать на русском

В матчі 5 туру Бундесліги Вердер без проблем обіграв Герту, Баварія на останніх хвилинах впустила перемогу в матчі з Аугсбургом, Хоффенхайм на виїзді переграв Ганновер.

Початок матчу був за Вердером, який вийшов вперед в рахунку завдяки досить дивному голу Харніка, який п'ятою переправив м'яч у ворота після серії рикошетів. А під завісу першого тайму Вельковіч замкнув навіс Шахіна з кутового. По перерві Ділросун один м'яч відквитав, але Крузе ударом з позначки поставив крапку в матчі.

Баварія на останніх хвилинах втратила перемогу над Аугсбургом. Мюнхенці вийшли на матч напіврезервним складом і ніяк не могли відзначитись в першому таймі. А от в другій половині рахунок було відкрито, Роббен забив просто копію голу Касільясу на ЧС-2014. Мюнхенці продовжували домінувати і здавалось, що гра так і закінчиться перемогою, проте Гьотце на останніх хвилинах врятував нічию для Аугсбурга.

Хоффенхайм на виїзді розібрався з Ганновером. Бренет і Кадерабек оформили для гостей комфортну перевагу, проте Фюлькруґ відквитав один гол з пенальті. Втім, останнє слово було за Хоффенхаймом, а саме за Бельфоділом.

Шальке мінімально поступився Фрайбургу. Досить рівна гра завершилась перемогою господарів, які вийшли вперед на початку другого тайму завдяки голу Нідерлехнера. Шальке намагався вирвати нічию, однак зрівняти рахунок так і не вдалось. Відзначимо, що Євген Коноплянка розпочав гру у старті і був замінений на 69 хвилині.

Завдяки цій перемозі Вердер набрав 11 очок, випередив Герту, піднявшись на 2 місце. Берлінці з 10 пунктами опустились на 3 сходинку. Баварія залишається на 1 місці з 13 очками, Аугсбург з 5 пунктами залишився на 12 місці. Фрайбург завдяки своїй перемозі набрав 7 очок і розташувався в середині турнірної таблиці, Шальке ж продовжує розчаровувати і замикає турнірну таблицю з 0 очок. Суперник Шахтаря в Лізі Чемпіонів Хоффенхайм набрав 7 пунктів завдяки своїй перемозі і розташувався на 5 місці, Ганновер з 2 очками залишився в зоні вильоту.

Чемпіонат Німеччини 2018/19, 5 тур

Вердер – Герта – 3:1

Голи: Харнік, 11, Вельковіч, 45+1, Крузе, 66 (пен) – Ділросун, 53

Баварія – Аугсбург –1:1

Голи: Роббен, 48 – Гьотце, 87

Ганновер – Хоффенхайм – 1:3

Голи: Фюлькруґ, 55 (пен) – Брент, 20, Кадерабек, 49, Бельфоділ, 90+4

Фрайбург – Шальке – 1:0

Голи: Нідерлехнер, 52