УКР РУС

"Вердер" - лідер, а "Баварія" - у зоні вильоту. Анонс 20 туру Бундесліги

7 лютого 2015 Читать на русском

Двадцятий тур першості Німеччини дарує декілька дуже цікавих поєдинків.

"Майнц" - "Герта"

"У цьому поєдинку наше завдання - зосередитися на своїй грі, наших вміннях та силі волі. Ключ до успіху - якнайширше розкрити себе", - каже наставник господарів Каспер Юлманд.    

"У нас лише два дні, тож часу на балачки нема. Ставку робимо на боротьбу. Звісно, що у мене вже є певні плани щодо реструктизації команди, проте спершу слід зіграти з "Майнцом" ", - каже новий наставник "Старої Синьйори" Паль Дардай.

"Штутґарт" - "Баварія"
У другому колі шваби здобули лише одне очко. У захисті підопічні Хууба Стевенса грають добре: у двох іграх пропустили лише гол. У нападі - нуль голів.

"Баварія" - у зоні вильоту. Це правда, якщо подивитися на результати чемпіонів лише у другому колі, незважаючи на очко у двох матчах наставника команди Пепа Ґвардіолу виступи підопічних  влаштовують.

"Кельн" - "Падерборн"
Чотри очка у двох матчах нового року - правильна реалізація плану наставника "цапів" Петера Штьогера на збереження прописки у Бундеслізі.

Після вдалого першого кола "Падерборн" падає у прірву. Після 0:5 у Майнці було 0:3 у грі з "Гамбурґом". Тепер команду Андре Брайтенрайтера від зони вильоту відділяє лише очко.

"Фрайбурґ" - "Борусія Д"
"Ми зобов'язані брати очки у Фрайбурзі. Звісно, що у такому матчі важливу роль відіграє психологічний стан. Я стовідсотково впевнений у тому, що ми залишимося у Бундеслізі", - каже напередодні матчу наставник "джмелів" Юрґен Кльоп.

Незважаючи на хорошу гру з "лошаками", підопічні Крістіана Штрайха в гостях мінімально поступились. Удома "Фрайбурґ", певна річ, кине артилерію у бій і думки Кльопа про Бундеслігу можуть похитнутися.

"Вольфсбурґ" - "Хофенхайм"
"В іграх з "Хофенхаймом" завжди важко передбачити результат. Все ж ми граємо вдома, тож ми здатні обіграти суперника", - вважає наставник "вовків" Дітер Хекінг.

Після славних 4:1 над "Баварією" "Вольфсбурґ" спромігся лише на очко у поєдинку з "Айнтрахтом". Все одно - чотири очка у новому році тримають у тонусі лідера з Мюнхена.

"Гамбурґ" - "Гановер"
"Ми граємо лише заради очок, тож поєдинок проти "Гановера" можливо буде маловидовищним", - відверто каже наставник "ромбів" "Джо Цінбауер.

Гості таки приїхали за очками, адже очко у двох матчах - не у планах підопічних Тайфуна Коркута.

"Вердер" - "Байєр"
Віктор Скрипник та його підопічні очолюють турнірну таблицю Бундесліги. І це правда, як і той факт, що "Баварія"  -  у зоні вильоту. Звісно, що йдеться про таблицю другого кола. Два матчі - дві перемоги.

"Фармацевти" на мінімумі тримаються верхніх щаблів насамперед завдяки втраті очок конкурентами. Однак один гол у двох матчах - не показник  для леверкузенської команди.

"Ауґсбурґ" - "Айнтрахт"
Підопічні Маркуса Вайнцірля продемонстрували знову, що вони не ликом шиті, і їхні претензії, принамні на Лігу Європи, - цілком обґрунтовані. Небагато наважаться на перемогу у Дортмунді.

Після великої поразки на старті другого кола "орли" таки злетіли у поєдинку з "вовками" (1:1). Чи буде підйом ще на вищу гору?