УКР РУС

Вербіч: Стиль Динамо мені підходить

23 грудня 2017 Читать на русском

Новачок київського клубу дав перше інтерв'ю в якості гравця Динамо.

Півзахисник Бенджамін Вербіч відразу після підписання 5-річного контракту з київським Динамо дав коротке інтерв'ю офіційному сайту клубу.

"Емоції лише найкращі. Я перейшов до великої команди, одного з грандів Східної Європи. Із нетерпінням чекаю, коли почнуться збори, а за ними й офіційні ігри.

Офіційно: Вербіч – гравець Динамо

Я дивився багато матчів Динамо й можу сказати, що стиль гри команди мені підходить. До нового клубу переходжу, перебуваючи в хорошій фізичній формі, й сподіваюся, що вже найближчим часом зможу приносити користь Динамо", – розповів 24-річний словенський півзахисник.

Також Вербіч розповів про цілі, які ставить перед собою в київському клубі, а також назвав улюблену позицію на футбольному полі.

"Головна мета це допомогти команді стати чемпіоном України, щоб наступного сезону відразу розпочати виступи з групового турніру Ліги чемпіонів. У нинішньому ж хотілося б пройти якомога далі в Лізі Європи. Я можу грати на будь-якій позиції в атаці, але найбільше користі команді, здається, приношу саме на лівому фланзі півзахисту", – додав новачок Динамо.

У сезоні 2017/2018 Бенджамін Вербіч встиг провести за Копенгаген 27 матчів у всіх турнірах і забити 11 м'ячів.

Вукоєвіч підтвердив перехід Віди в Бешикташ