УКР РУС

Венглинський: Збірній України не вистачало Хачеріді та Ракицького

26 березня 2017 Читать на русском

Футбольний експерт Олег Венглинський поділився враженнями від гри збірної України проти Хорватії в рамках відбору до ЧС-2018.

"В нас не вийшов вихід з середини поля в атаку. Гравцям не вдавалося "запускати" вперед Кравця, Ярмоленка, Коноплянку. Також позначилася відсутність Маліновського. Його креативності не вистачало нашій команді і він в цьому матчі був би дуже доречним. По Коваленку відчувалося, що він зараз перебуває не в оптимальних кондиціях. Ну і варто віддати належне супернику. Хорвати дуже грамотно оборонялися і одразу накривали наші атаки та контратаки.

По гравцях захисту, на мою думку, головний тренер трішки не вгадав з Кучером. Досвід – це добре, але молодість бере своє, а вік дає про себе знати. В моменті з голом і в окремих моментах по грі Кучер просто не встигав. Ми "розкидаємось" такими футболістами, як Євген Хачеріді, але в таких іграх помітно, на скільки важливими гравцями для нас є Хачеріді і той же Ракицький. Хорвати грали, фактично, в два форварди і надійності цих двох гравців нам якраз не вистачало", – сказав Венглинський.

Україна програла Хорватії у відборі до ЧС-2018. Це перша тренерська поразка Андрія Шевченка. Наставник збірної України пояснив причини поразки від хорватів та прокоментував кадрові рішення. Дивіться відео гола та огляд матчу.

, а також у Viber