УКР РУС

Венглинський: Якщо Динамо не недооцінить суперника, то проблем не матиме

18 квітня 2018 Читать на русском

Екс-форвард Динамо та Дніпра Олег Венглинський поділився очікуваннями на матч півфіналу Кубка України СК Дніпро-1 – Динамо.

На думку Венглинського, Динамо являється фаворитом протистояння, проте СК Дніпро-1 може створити киянам проблеми. Про це він розповів порталу Вести.

"У матчі Дніпро-1 – Динамо може бути боротьба. Дніпряни зараз добре виступають, непогано укомплектовані, є сплав молодості та досвіду. Частина футболістів зовсім недавно грали в ПЛ. Це і Польовий, і Кравченко ... Є молодий, але вже сильний форвард Владислав Супряга, якого регулярно викликають до юнацьких збірних. А те що фінал Кубка України пройде в Дніпрі, лише додасть мотивації гравцям.

Динамо чекає непростий матч, на стадіоні збереться багато місцевих уболівальників, які скучили за великим футболом. Звичайно, кияни – фаворити, і якщо не буде недооцінки суперника, то проблем у них не виникне. Динамо набрало хорошу форму, обіграло Шахтар, показавши хороший рівень футболу і майстерності", – сказав він.

Матч 1/2 фіналу Кубка України СК Дніпро-1 – Динамо розпочнеться сьогодні о 19:00.

"Платіні називав мене "Мсьє Амбасадор". Маркіян Лубківський – про дружбу з Ібрагімовічем, патріотизм Лужного і закулісся Євро-2012