УКР РУС

Венглинський: Після "Зальцбурга" "Металіст" зазнався

13 березня 2012 Читать на русском

Після феєрії з австрійцями харківський клуб минулого четверга отримав холодний душ від "Олімпіакоса" в 1/8 Ліги Європи. Остання українська команда в єврокубках поступилася на своєму полі - 0:1 (Фустер, 50).

Тепер в найближчий четвер підопічним Маркевича потрібно перемагати в Піреї. Про шанси "Металіста" в дуелі з "Олімпіакосом" розповів екс-гравець збірної України Олег Венглинський, який встиг пограти в Греції.

"Мені здається, після "Зальцбурга" у харків'ян з'явилася зайва самовпевненість. І після цього вийшли вимучена перемога над "Оболонню", поразка від" Олімпіакоса ", тепер ось - нічия з донецьким "Металургом". Греки добре розібрали гру "металістів", позбавили їх простору. А харків'яни не змогли перебудуватися по ходу матчу. Впродовж цілого поєдинку билися головою об стінку. Захисники "Олімпіакоса" Мельберг і Пападопулос дуже хорошого рівня. Після першого тайму було видно, що через центр пройти неможливо", - зауважив футболіст. 

Багато хто говорить, що "Металіст" часто на виїзді грає краще, ніж вдома. Але Венглинський не бачить тут зайвого приводу для оптимізму:

"В Піреї завжди грати важко, стадіон футбольний, трибуни близько. "Олімпіакос" на своєму полі не дасть харків'янам возитися з м'ячем, як вони люблять. І вперед навряд чи піде великими силами.  Шукатимуть свій шанс в стандартах, контратаках. Важкий буде матч. Харків'янам важливо забити першими, тоді матимуть непогані шанси на вихід в чвертьфінал ".

.