УКР РУС

Венглинський: Мораєс поставив "Динамо" на коліна

13 грудня 2016 Читать на русском

Футбольний експерт Олег Венглинський поділився думкою про вилучення Жуніора Мораєса в матчі "Динамо" – "Шахтар" (3:4).

"Якби Мораєс знав, що все так скінчиться... Інша справа, потрібно віддати належне гравцям "Шахтаря", які не вв'язались у цю бійку. Так, Мораєс спровокував, вдарив, але "гірники" могли відповісти. Раніше вони б відповіли, ми ж пам'ятаємо ту сутичку в минулому матчі. Ракицький йшов розбиратись, але руки не розпускав. А Мораєс трьох вдарив, тому заслужена червона картка.

Виправдань такій поведінці немає ніяких. Шанси були ще. Він вже себе не контролював після першого удару, тому вдарив ще двох гравців.

Мораєс підвів команду, поставив "Динамо" на коліна. Ще було достатньо часу, аби відігратись, при чому були передумови для цього. Грати проти такого "Шахтаря" і так важко, а в меншості шанси на позитивний результат дорівнювали нулю.

Екс-арбітр ФІФА прокоментував вилучення Мораєса і Рибалки

"Гірники" зробили висновки з попередніх матчів, де були такі сутички і провокації. А от гравці "Динамо"... Думаю, їм говорили не вестись на провокації. Подивіться на Ярмоленка, як він себе поводив. Було видно, що він уникав конфліктів.

В наші роки Мораєсу сторожили б добре пояснили. Він би просто так не пішов з роздягальні.

Ребров не міг передбачити такий момент, аби психологічно підготувати Мораєса. Неможливо передбачити, що твій гравець не втримається і вклади трьох суперників на газон", – сказав Венглинський у програмі "Профутбол".

“Шахтар” переміг “Динамо” на НСК “Олімпійський” з рахунком 4:3. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші оцінки та перші підсумки матчу. Футболісти влаштували бійку на футбольному полі. Паулу Фонсека прокоментував перемогу над київською командою. Сергій Ребров після зустрічі офіційно підтвердив закінчення кар’єри Олександра Шовковського

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу