УКР РУС

Венглинський: Без Срни Шахтарю буде важко у Манчестері

26 вересня 2017 Читать на русском

Експерт програми Профутбол Олег Венглинський поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Шахтар.

"Для Шахтаря і Манчестер Сіті цей матч буде боротьбою за лідерство в груповому етапі. Британці зараз не тільки багато забивають, вони також показують дуже хорошу і впевнену гру, яка подобається як уболівальникам, так і самим футболістам. У минулому турі Манчестер Сіті просто каменя на камені не залишив від Крістал Пелас, і гірникам зараз теж доведеться дуже несолодко. Нічия буде хорошим результатом.

Шахтар не зможе грати першим номером, Гвардіола просто цього нікому не віддасть. Доведеться багато бігати без м'яча. Зате донеччани добре вміють діяти на контратаках, і гольові моменти у них будуть обов'язково, головне – їх реалізувати. Гвардіола не дарма утішно відгукувався про Шахтар, до донеччан він ставиться з повагою, може, навіть з деяким побоюванням. На жаль, є проблеми в обороні. Команді складно доведеться без Срни – свого лідера і ватажка, який керував захистом", – сказав Венглинський в коментарі для Vesti-ukr.com.

Матч 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів Манчестер Сіті – Шахтар відбудеться 26 вересня. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію. Матч обслужить португалець Жорже Соуза. Фонсека взяв на матч 20 футболістів.