УКР РУС

Венглинський: АЕК кине всі сили на гру проти Динамо в Афінах

11 лютого 2018 Читать на русском

Екс-нападник збірної України та АЕКа Олег Венглинський поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи АЕК – Динамо.

"Явного фаворита немає. Є плюси і у одних, і в інших. У АЕКа – в тому, що команда зараз на ходу. Пройшла екватор чемпіонату. Футболісти зараз в хорошому ігровому тонусі. У Динамо навпаки – йде підготовка через спаринги. Але у "біло-синіх" – більш швидкісна команда, більш мобільна. У АЕКа є ще одна проблема, він за 10 днів зіграє 4 матчі. У чемпіонаті у нього кожен поєдинок – немов фінал. Я не впевнений, що команда зможе грати весь час в такому режимі.

Ще одна проблема – гравці АЕКа відчувають себе невпевнено, коли їм протистоять виконавці зі швидкістю, це проявляється, особливо ззаду, і захист тріщить по швах. Вони не встигають перебудуватися, переміститися, наздогнати, перекрити. Думаю, що "динамівці" можуть цим скористатися. Вважаю, що доля цього протистояння вирішиться в Афінах. Греки кинуть всі сили на цю гру, знаючи, що у Динамо дефіцит офіційних матчів. Адже потім на них чекає виїзд в холодний Київ, а греки так не люблять наших морозів. Тому, киянам дуже важливо домогтися потрібного результату в першому матчі, а вже вдома поставити жирну крапку перед своїми вболівальниками", – розповів Венглинський виданню Команда №1.

"Динамо? Спробуємо зіпсувати їм нерви". Дмитро Чигринський – про АЕК у Лізі Європи, героїчні виступи зі зламаною рукою і потужні скандали чемпіонату Греці