УКР РУС

Венгер знову капітулював перед Моурінью. "Арсенал" - "Челсі" - 0:0

26 квітня 2015 Читать на русском

У центральному матчі 34 туру АПЛ Арсен Венгер намагався вперше в кар'єрі обіграти Жозе Моурінью, яко тренера "Челсі".

У випадку успіху "каноніри" не лише зберігали б математичні шанси на чемпіонський титул, але й доводили б свою переможну серію до дев'яти матчів. Тим паче, у "Челсі" - величезні проблеми з лінією атаки. Пошкодження продовжують турбувати всіх трьох форвардів - Косту, Ремі і Дрогба. Щоправда, Дідьє таки змушений був вийти після перерви, позаяк Оскар отримав травму.

"Аристократи" звели до мінімуму гольові моменти біля своїх воріт. За увесь матч можна пригадати хіба що епізод на 34-ій хвилині, коли після вбивчого удару Касорли ворота "Челсі" врятувала рука Кехілла. Майкл Олівер, тим не менше, не ризикнув вказати на "позначку". На фоні важких господарів, "сині" виявилися навіть гострішими в атаці. На 16-ій хвилині Оскар перекинув Оспіну, але кіпера підстрахував Беллерін. А наприкінці першого тайму воротар "Арсенала" здійснив сейв після рандеву, на якому опинився Рамірес. 

Після відпочинку Моурінью посилив пресинг щодо суперника, зосередивши увагу своїх підопічних, в основному, на руйнуванні. І "Челсі" без надзусиль таки довів гру до зручної для себе нічиєї. Таким чином лідер чемпіонату зберіг 10-очковий гандикап над переслідувачами. Тим часом "Арсенал" повертається на другу сходинку.

Детальніше про перебіг матчу - у нашій текстовій трансляції.

"Арсенал" - "Челсі" - 0:0

Попередження: Коклен, Ремзі, Касорла, Монреаль - Сеск, Вілліан, Івановіч