УКР РУС

Венгер: Я не можу сказати точно, коли завершиться трансфер Санчеса в Манчестер Юнайтед і Мхітаряна в Арсенал

20 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Арсенала Арсен Венгер прокоментував переговори щодо нападника "канонірів" Алексіса Санчеса та півзахисника МЮ Генріха Мхітаряна.

Головний тренер "канонірів" Арсен Венгер на післяматчовій прес-конференції після матчу з Крістал Пелас (4:1) заявив, що переговори щодо трансферів Алексіса Санчеса та Генріха Мхітаряна досі тривають та підкреслив, що саме через процес обміну вони затягуються на довший час, ніж зазвичай.

"Я не задіяв Санчеса у матчі з Крістал Пелас, тому що відкрите питання його переходу в Манчестер Юнайтед. Він міг не їхати на північ і так само грати у футбол. Це важко. Ось чому я вирішив залишити його".

Манчестер Юнайтед узгодив трансфер Санчеса, – Daily Mail

"Я, мабуть, очікую, що це станеться. Але я не можу анонсувати цього. У найближчі 48 годин буде прийняте одне або інше рішення. З деякими речами, так довго як вони не закінчені, ти не можеш сказати, що це станеться. Переговори тривають все довше і довше і дратівливо, оскільки кожна деталь у сьогоднішні часи стає публічною".

"Це стається в одному напрямку, якщо так само буде і в іншому (йдеться про перехід Мхітаряна). Тому це займає довший час, все повинно бути скоординованим і тоді темп просування обох сторін повинен бути відрегульований", – цитує Венгера офіційний сайт Арсенала.

Арсенал зробив пропозицію щодо Обамеянга, – виконавчий директор Борусії Д