УКР РУС

Венгер протистоятиме колишній команді, а "Байєр" приймає віце-чемпіона останнього розіграшу ЛЧ

25 лютого 2015 Читать на русском

Арсену Венгеру не по собі. Сім років працював французький фахівець із "Монако". Своїй колишній команді доведеться уже сьогодні протистояти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Для мене це, звісно, цікавий досвід. Я радий, що "Монако" повернувся в європейську еліту, але упродовж останніх 18 років я треную "Арсенал". Мені не до сентиментів - ми прагнемо пробитись до чвертьфіналу турніру у протистоянні з дуже хорошою командою," - каже Венгер.

Опонент "Арсенала" відзначається насамперед залізобетонною обороною. На груповій стадії турніру "Монако" у шести матчах пропустив лише один гол.

Мучитись із захистом французької команди довелось на попередній стадії турніру і "Байєру".

Наступний суперник "фармацевтів" - також не подарунок, фіналіст останнього розіграшу Ліги чемпіонів "Атлетіко".

"Вони дуже плідно грають без м’яча. А їхні контратаки - грізна зброя. Ця команда дуже щільно діє на власній половині поля, водночас не забуває і про настирливий пресинг на ворота суперника. Думаю, що "Атлетіко" - дуже неприємний суперник для будь-кого. Ось чому вони створюють стільки проблем у чемпіонаті "Реалу" і "Барселоні"", - застерігає наставник "фармацевтів" Рогер Шміт.

Не так давно обидва суперники лоскотали нерви один одному у Лізі Європи. Обидва матчі на груповій стадії турніру завершились нічиїми з рахунком 1:1.

О 21:45 сьогодні німецький та іспанський клуби розпочнуть третю серію протистояння.