УКР РУС

Венгер: Озіл не зіграє з "Баварією", а з Санчесом немає ніякого конфлікту

6 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Арсенала" Арсен Венгер на прес-конференції перед матчем-відповіддю з "Баварією" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів розповів про ситуацію в команді і очікування від гри.

"Єдина перевага нашої ситуації в тому, що у нас немає вибору. Нам потрібно атакувати і спробувати забити багато голів. Ми чотири рази грали проти "Баварії", яка завжди є однією з двох найкращих команд в Європі, так що буде дуже важко. Хочемо надати собі шанс завдяки грі в нападі. Але незалежно від того, що станеться, на кону честь "Арсенала", нам потрібно показати свій кращий футбол на протязі всіх 90 хвилин.

Конфлікт з Алексісом Санчесом? Це не відповідає дійсності. Так, його поведінка буває надмірною, але він відданий гравець. Розумію, що вам потрібно чимось заповнювати свої газети, і ми поважаємо це. У нас нормальні, довірчі відносини, як з будь-яким гравцем. Контракт Санчеса закінчується через 15 місяців, так що рішення про його майбутнє залежить від клубу і ні від кого іншого.

Месут Озіл не зможе нам допомогти, адже він ще не готовий після хвороби. Він зможе вийти на поле в наступній грі", – сказав Венгер.

Матч "Арсенал" – "Баварія" відбудеться 7 березня.

Daily Mail: Санчес помирився з Венгером, але не передумав йти з "Арсенала"

УЄФА оцінив шанси команд на прохід в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів: "Барселона" має 0%