УКР РУС

Венгер: "Олімпіакос" заслуговував кращого результату

7 грудня 2011 Читать на русском

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер прокоментував результат матчу з "Олімпіакосом", який завершився поразкою "канонірів" - 1:3.

“У нас були шанси на початку матчу, але “Олімпіакос” провів зустріч з дуже хорошою самовіддачею. Він нав'язав нам боротьбу, і ми дуже часто втрачали м'яч, особливо в першому таймі.

Думаю, господарі заслужили перемогу, але, на жаль, для них цього виявилося недостатньо, щоб вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. “Олімпіакос” заслуговував кращого результату. Він заплатив високу ціну за відкладений старт чемпіонату.

Я роздратований, тому що ми програли. Ми виглядали непереконливо як в атаці, так і в захисті. Програли занадто багато єдиноборств. Відчувалося, що для “Олімпіакоса” цей матч більш важливий, ніж для нас.

Більшість команд, з якими я не хотів би грати, вийшли в плей-офф з першого місця, так що це добре. Почекаємо жеребкування.

Для молодих гравців такі матчі, як сьогодні, - фантастичний досвід. Вони розуміють, з якою самовіддачею треба грати на такому рівні. Деякі молоді футболісти часи діяли добре сьогодні, але нам не вистачає досвіду, щоб контролювати м'яч, незважаючи на пресинг суперника”, - розповів Венгер.