УКР РУС

Венгер: Коли побачив, що коїться на стадіоні, був упевнений, що гра не почнеться

15 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Арсеналу Арсен Венгер прокоментував заворушення на стадіоні перед початком матчу проти Кельна.

"Ми терпляче чекали початку матчу в нашій роздягальні, але особливо важко для мене було те, що в голові крутилися всілякі варіанти розвитку подій. Можливо, нам доведеться грати завтра? В який час? Або ми зіграємо на наступному тижні? Але у Кельна наступного тижня матч Бундесліги, а у нас – кубкова зустріч. Перенесемо їх на вівторок і зіграємо один з одним в четвер? Всі ці варіанти ми повинні були проаналізувати.

У якийсь момент я подумав, що ми точно не зіграємо сьогодні. Поліція вела себе обережно і не хотіла ризикувати. Коли я побачив, що коїться на стадіоні, був упевнений, що гра не почнеться. Але наші фанати добре впоралися з цією ситуацією. Ніякого загострення конфлікту не відбулося. Сподіваюся, що і після гри все було в порядку. Вболівальники Кельна вчинили дуже розумно. Не знаю, як їм вдалося проникнути на стадіон, але вони впоралися з цим завданням відмінно", – цитує Венгера Goal.com.

Нагадаємо, що матч Арсенал – Кельн перенесли на одну годину через безпеку вболівальників. Поєдинок завершився перемогою "канонірів" із рахунком 3:1.

Фанати Кельна провели вражаючий марш у Лондоні перед матчем з Арсеналом