УКР РУС

Венгер: Гол Жиру запам'ятаю назавжди, а зимових трансферів не плануємо

1 січня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Арсенала" Арсен Венгер поділився враженнями від неймовірного гола Олів'є Жиру у матчі 19-го туру АПЛ проти "Крістал Пелас" (2:0).

"Коли Жиру забивав перший гол, ми провели відмінну швидку контратаку. Олів'є здивував усіх своїм ударом, і цей факт тільки робить його гол ще яскравішим. За свою кар'єру я бачив багато хороших футболістів, які забивали чудові м'ячі, але цей гол запам'ятається особливо. Жиру немало забивав, але подібних голів в його виконанні я ще ніколи не бачив.

Жиру забив фантастичний гол у стилі "скорпіона" у ворота "Крістал Пелас"

Нам необхідно зосередитися на наступній грі. Всі матчі будуть складними, тому потрібно постаратися перемагати матч за матчем.

Зимові придбання? Ми нічого не плануємо. Ми грали сьогодні без таких гравців, як Озіл і Касорла. Сподіваємося, що скоро вони повернуться в стрій. Також Велбек близький до повернення на поле. У нас широкий склад, нам не бракує сильних гравців", – цитує Венгера BBC.

Жиру: Забив найкращий гол у кар'єрі

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу