УКР РУС

Венгер: Чим старшим стаєш, тим частіше зустрічаєшся з дискримінацією за віком

25 березня 2018 Читать на русском

Наставник Арсенала Арсен Венгер розповів, що втомився від нагадувань про довгострокове перебування в клубі.

Головний тренер Арсенала Арсен Венгер вважає, що головне справи людини ,а не її вік та зовнішній вигляд, повідомляє Bein Sports.

"Ви завжди прикладаєте зусилля для того, щоб зробити все якнайкраще для клубу, а на решту не звертаєте уваги. Але в цілому, чим старшим стаєш, тим частіше стикаєшся з дискримінацією за віком.

Я розумію, коли мова йде про те, що результати не дуже хороші. Ми працюємо в сфері, в якій доводиться мати справу з наслідками, але мені важко прийняти те, що багато хто постійно вказують на тривалість вашого перебування в клубі.

Але я досить наївний, щоб сподіватися, що в результаті будуть пам'ятати, скільки всього я зробив для Арсенала за всі роки, а не останній переможний матч і оплески після нього.

Мені набридло, що в сучасному світі всі постійно піклуються про імідж. Завжди працював з ідеєю про те, що важливіше яка ти людина, а не як ти виглядаєш", – сказав Венгер.

Венгер очолює Арсенал з 1996 року. У ЗМІ пролунала інформація, що цього літа його замінить Томас Тухель.

Хто, як не Тухель: Баварія визначила 3-х претендентів на тренерське крісло після Хайнкеса і відмови екс-наставника Борусії