УКР РУС

Вчинок Варді був кричущим, - Ширер

18 квітня 2016 Читать на русском

Колишній нападник збірної Англії Алан Ширер прокоментував суддівство Джонатана Мосса в матчі 34-го туру англійської Прем'єр-ліги між "Лестером" і "Вест Хемом".

Про роботу Мосса

У грі було багато ситуацій, в яких на нього чинився тиск. Він не зумів впоратися з ним, і це вплинуло на його рішення.

Про вилучення Варді

Не думаю, що фол Варді, коли він отримав першу жовту картку, заслуговував на попередження. Але в другому епізоді безумовно він пірнав.

Наскільки можна критикувати суддю за все те, що трапилося пізніше, настільки можна покритикувати і Варді, тому що його вчинок був кричущим. Не було жодної необхідності пірнати, бо він в будь-якому разі опинявся поряд із захисником не з того боку. Він чекав на контакт, який і відбувся, і був навіть невеликий пірует.

Про пенальті в ворота "Лестера"

Відразу після перерви суддя показав жовті Моргану та Хуту. Проте немає потреби в попередженнях. Якщо є пенальті, його потрібно ставити. Я здивований, що суддя вирішив в 34-му матчі сезону для "Лестера" загострити свою увагу на цьому "тягни-штовхай". Робіть це на початку сезону, а не в 34-му турі.

Про непризначення пенальті за фол проти Хута

Це дуже дивно. П'ять хвилин тому він призначив пенальті за затримку руками з боку Моргана та повинен був уважніше слідкувати за подібними моментами. Це добре демонструє, чому відсутність послідовності з боку суддів є проблемою.

Про пенальті в ворота "Вест Хема"

Це точно не пенальті. Думаю, суддя зрозумів, що він помилився, не поставивши пенальті за фол проти Хута, тому він призначив 11-метровий у моменті з останнім ударом в грі.

Нагадаємо, "Лестер" зіграв унічию з "Вест Хемом" внаслідок неоднозначного суддівства.

Петер Шмейхель різко відреагував на дії рефері в матчі "Лестера".

Чому "Лестер" стане чемпіоном? Відповідь на головне запитання сезону