УКР РУС

Вболівальники севастопольського ФК "СКЧФ" звернулись до Путіна

9 вересня 2014 Читать на русском

Вболівальники севастопольського клубу СКЧФ у офіційному листі попросили в президента Росії Владіміра Путіна фінансової допомоги для команди.

"Шановний Володимире Володимировичу! Ми з розумінням ставимося до складнощів перехідного процесу, який йде зараз в Кримському федеральному окрузі та місті Севастополь. Проблемні питання існують, але шляхи вирішення цих проблем в більшості своїй зрозумілі і прозорі. Головний елемент, якого бракує зараз - час.

Саме його, часу, катастрофічно не вистачає для вирішення проблеми, яка може на перший погляд видатися не найважливішою і терпить зволікань. Це проблема існування севастопольського футболу.

Ось уже майже місяць як ми приймаємо участь в російських футбольних турнірах. Однак, на даному перехідному етапі фінансування севастопольського клубу практично неможливе. Всі комерційні структури зазнають труднощів перехідного періоду, і допомагати севастопольському спорту і футболу зокрема не можуть.

Керівництвом міністерства спорту Росії нам була гарантована фінансова підтримка починаючи з цього сезону. Однак, незважаючи на те, що клуб вже більше місяця бере участь у всеросійських змаганнях, жодної копійки матеріальної підтримки в клуб не надійшло. Севастопольський футбольний клуб фактично вже три місяці живе в борг.

Більш того, з кожним днем в нас все більше згасає віра, що така підтримка взагалі буде. Наочним прикладом стала ялтинська "Перлина", яка вже на цьому етапі не знайшла коштів для організації виїзду на календарний матч в Краснодарський Край. Ми наступні?

Севастопольці просять Вас не допустити краху севастопольського футболу, який був завжди істинно російським, і крах якого стане локальною перемогою наших недругів, які плекають надії на антиросійське виховання севастопольців", - повідомляється в листі вболівальників.