УКР РУС

Вболівальники "Марселя" вимагають відставки Дешама

20 жовтня 2011 Читать на русском

Об'єднання вболівальників "Марселя" після поразки від "Арсеналу" (0:1) в матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів виступило із закликом відправити головного тренера французької команди Дідьє Дешама у відставку.

"Дякуємо вам за ще один зіпсований вечір. Ми більше не можемо довіряти команді. З Дешамом повинно бути покінчено. І найжахливіше у всій цій історії, що тренер відмовляється брати на себе відповідальність за результат!", - йдеться у відкритому листі від імені фанатів" Марселя ", опублікованому на сторінках La Provence.

Зазначимо, що перед матчем проти "канонірів" глядачі однієї з трибун спробували розгорнути банер, що закликає керівництво клубу повернути на посаду головного тренера Еріка Геретса, який працював з командою з 2007 по 2009 роки, а зараз очолює збірну Марокко.

Після трьох турів групового етапу підопічні Дешама займають друге місце в групі F, пропустивши вперед команду Арсена Венгера. У чемпіонаті країни "Марсель" займає 15-е місце, набравши дев'ять очок у десяти матчах.