УКР РУС

Вболівальник "Копенгагена": Російський прапор бачили у фанатів "Дніпра"

31 липня 2014 Читать на русском

Вболівальник "Копенгагена", який знаходився на стадіоні під час заворушень на матчі Ліги чемпіонів з "Дніпром", прокоментував конфлікт між фанатами обох команд.

"Через півгодини після початку матчу з'явилися повідомлення, що біля нашого сектора починаються якісь підозрілі рухи. Коли все трапилося, деякі люди молилися, деякі почали перебігати на нейтральну територію стадіону.

Потім нас почали закидати монетами, пляшками, камінням, нам просто не було куди подітися. Стюарди були внизу і не могли нас захистити. Потім зверху в наш сектор увірвалося близько 80 осіб у масках, які були озброєні пляшками і камінням.

Ми вибігли на бігову доріжку, а нас продовжували гнати і закидати. Здається, два хлопці постраждали від попадання камінням, але нічого серйозного, на щастя, не сталося.

Хлопці бачили у вболівальників "Дніпра" російський прапор. Один з наших фанатів, який був українцем, сказав нам, що вони розмовляли російською в момент нападу", - сказав уболівальник з Данії.

Нагадаємо, конфлікт між фанатами виник через російський прапор. Раніше була інформація, що він був у фанатів "Копенгагена".