УКР РУС

Важка перемога без Мессі під зливою жовтих карток. "Барселона" - "Спортінг" - 3:1. ВІДЕО

3 березня 2012 Читать на русском

Цікаве видовище несподівано подарували на "Камп Ноу" суботнього вечора хіхонці та каталонці, а посприяв цьому арбітр гри Веласко Карбальйо, який уявив себе шоуменом.

Суддя нароздавав гравцям обох команд 12 жовтих та 1 червону карток! 4-8 - за жовтими картками, 82-18 за відсотком володіння. Погодьтеся, дивні показники для матчу, де команда, яка попереду за ними, майже весь тайм провела у меншості! Веласко вилучив Піке, слід сказати, мав на це підстави, зрештою, можете самі оцінити за допомогою відео. Жерард тягнув за собою вниз гравця гостей, який міг вирватися на оперативний простір перед Вальедсом. "Спортінгу" навіть пощастило забити, однак то був лише солодкий епізод. Після розкішної комбінації за участю Хаві та Алексіса Санчеса Кейта вирішив не відставати від колег і запустив крученика на недосяжній для воротаря висоті. Хаві скористався пасом давнього друга по каталонській дружині та світових рейтингах найкращих гравців Андреса, за чим перекинув воротаря.

"Барселоні" не цікаво грати з такими суперниками, вона й за матч то завдала лише 7 ударів загалом, з яких 4 в ціль, а 3 - в сітку. Вона сама собі створила клопіт з Піке, який знову не вписався у потрібний віраж. Вона грала без дискваліфікованого Мессі, на що Клементе відповів зустрічною форою - всадив на лаву запасних кращого бомбардира Баррала. Давід, до речі, вийшов і тут же забив свій 8-й гол у першості. Та це стало фінальним акордом хіхонців, далі співали і брали найтонші ноти лише "барсики". А деякі вже було розказували про 12 очок відриву! Ні, "інтрига" продовжується, а підопічні Гвардіоли завтра вболіватимуть за земляків, аби ті відібрали якісь пункти в "Реалу". Та це буде завтра.

"Барселона" - "Спортінг" - 3:1 (1:0)

Голи: Іньєста, 42, Кейта, 79, Хаві, 87 - Баррал, 49

Вилучення: Піке, 46 ("Б")