УКР РУС

Важка перемога "Баварії", хет-трик Чічаріто та дебютна жовта для Драговіча

24 вересня 2016 Читать на русском

В 5 турі Бундесліги "Баварія" ледве здолала "Гамбург", український "Дармштадт" програв Гладбаху, "Герта " не втримала перемогу проти "Айнтрахта", а "Байєр" переміг завдяки мексиканському нападнику.

Один з центральних матчів туру відбувався в Айнтрахті. "Герта", "з’ївши" три голи в Мюнхені, протистояла сусідньому по таблиці "Айнтрахту". Першими рахунок відкрили гості – капітан Ібішевіч вивів "Стару Даму" вперед. Далі двічі поспіль забивав "Айтрахт", однак "Герта", здавалося, знайшла в собі сили протягом другого тайму вирвати перемогу. Та на прикрість Паля Дардаї, Гектор в компенсований час встановив нічию – 3:3! В обох клубів відтепер по 10 балів.

До матчу із "Зіркою Півдня" в активі "Гамбурга" налічувалося всього одне очко, та й те було здобуте проти скромного "Інгольштадта". Протягом першого тайму "Баварія" домінувала, але забити ніяк не могла. Карло Анчелотті розпочав бити в дзвони на 51 хвилині, за кілька хвилин використавши всі заміни. Одна із замін спрацювала на 88 хвилині, коли свіжий Рібері віддав точний пас на Кімміха. Мінімальна перемога Мюнхена!

Справжню битву влаштував "Майнц" з "Байєром". В першому таймі господарі відзначалися завдяки провалу оборони "аптекарів", в першу чергу Александара Драговіча. Спочатку австрієць помилився при створенні офсайду, а через трохи не дотягнувся головою до м’яча після подачі Маллі на Беля. До того ж, Драговіч на старті матчу отримав свою найпершу жовту картку на німецькій землі. Цілком закономірно, що в перерві Рогер Шмідт замінив колишнього оборонця "Динамо" на Джонатана Та. На 32 хвилині за Леверкузен красивий гол провів Чічаріто, технічно прийнявши сферу та пробивши повз Лоссля. У другому таймі мексиканець забивав ще двічі, подарувавши "Байєру" цінну перемогу – 3:2.

Менхенгладбах в рідних стінах був фаворитом у грі проти "Інгольштадта"."Жеребці" здобули закономірну вікторію, подужавши суперника – 2:0.

В "Аугсбурга" та "Дармштадта" до матчу налічувалися по чотири пункти. Наші "козаки" Федецький та Олійник спостерігали за футбольними перипетіями з лави для запасних. На останніх хвилинах першого тайму лівий захисник "лілій" Леон Гувара примудрився за кілька хвилин відхопити дві жовті картки. У меншості гості пропустили єдиний в зустрічі гол.

Чемпіонат Німеччини, 5 тур

"Айнтрахт" – "Герта" – 3:3

Голи: Фабіан, 39, Майєр, 45, Гектор, 90+2 – Ібішевіч, 18, пен., 58, Есвайн, 65

"Аугсбург" – "Дармштадт" – 1:0

Голи: Фінбогасон, 47

Вилучення: Гувара (Д), 45+3

"Борусія" М – "Інгольштадт" – 2:0

Голи: Штіндль, 42, Вендт, 76

"Майнц" – "Байєр" – 2:3

Голи: Маллі, 31, Бель, 35 – Чічаріто, 32, 66, 90+2

"Гамбург" – "Баварія" – 0:1

Голи: Кімміх, 88